+31 (0) 570 53 81 35 werkenbij@2jours.nl

in weer en wind werken zat en toch werken aan mooie bouwprojecten?

Ga op ons interne calculatiebureau aan de slag.

2Jours is hét online calculatiesoftwarepakket voor de bouw. Wat onze calculatiesoftware uniek maakt, zijn de combi’s. Regel voor regel calculeren is niet meer nodig. Dat bespaart tijd en voorkomt dat onderdelen worden vergeten. Onze software is ontwikkeld door mensen met jarenlange calculatie-ervaring en veel kennis van de bouw en software-ontwikkeling. Ons klanten variëren van zzp-ers tot de grotere bouwbedrijven. Heb jij een mbo-opleiding Bouwkunde en wil je door ons opgeleid worden tot calculator? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat samenwerken met Jesse. Dagelijks verdelen jullie de binnenkomende calculatie-aanvragen en plannen maximaal 3 weken vooruit. Zo werk je de ene dag  aan het maken van een calculatie voor de verbouw van een groot landhuis en de andere dag aan de nieuwbouw van een appartementencomplex of een begroting van een kleine verbouwing. Af en toe ga je mee met de opdrachtgever naar een specifieke bouw om werk op te nemen. En omdat je dagelijks werkt met onze calculatiesoftware, denk je ook mee in het optimaliseren van de software voor onze klanten. Afwisseling biedt deze functie je dus zeker!

Wat krijg je ervoor terug?

Een werkomgeving waar we met z’n allen de schouders eronder zetten, waar geen hiërarchie heerst en volop ruimte is voor eigen initiatief en goede ideeën. We werken vanuit een nieuw pand in Raalte dat is voorzien van alle gemakken. En de ligging is ook ideaal; direct aan de N35 Zwolle-Nijverdal. Je ontvangt een mooi salaris en een goede pensioenregeling; wij betalen de volledige inleg. Uiteraard is er genoeg ruimte voor gezelligheid en plezier. In de pauzes wordt er fanatiek getafeltennist of lopen we een rondje en enkele keren per jaar doen we samen iets leuks onder het genot van een hapje en drankje.

jouw kracht

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde en bent 32-40 uur per week beschikbaar. Je hebt een praktische instelling en werkt graag samen. Ben je ook nog leergierig, dan is dat een goede basis voor jouw verdere ontwikkeling binnen onze organisatie.

kom kennismaken!

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Kom dan persoonlijk kennismaken. Stuur een appje naar Hester op 06-10699707 om direct een kennismakingsgesprek te plannen. Of mail je cv naar werkenbij@2jours.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

GOED OM TE WETEN

2Jours is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van online calculatiesoftware voor bedrijven in de bouwnijverheid. Sinds 2006 zijn wij een betrouwbare en succesvolle partner voor onze opdrachtgevers.

GEGEVENS

2Jours BV
Vrieswijk 3
8103 PB Raalte