CONSULTANT

 Word onze nieuwe consultant en help onze klanten excelleren

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gedreven consultant (fulltime). Op alle fronten zijn we aan het vernieuwen!

Ben jij een enthousiaste consultant die klanten helpt het beste uit 2Jours te halen? Dan zoeken wij jou! Bij 2Jours zoeken we niet alleen naar vaardigheden en ervaring, maar vinden we jouw karakter minstens zo belangrijk. Kom ons team versterken en vier samen met ons mooie resultaten!

WAT GA JE DOEN?

Als consultant help je onze klanten het beste uit 2Jours te halen. Of het nu gaat om het verzorgen van trainingen voor nieuwe klanten of het ondersteunen van bestaande klanten, jij staat stevig in je schoenen en hebt het enthousiasme om klanten zo goed mogelijk te helpen. Naast het helpen van klanten optimaliseer je ook onze interne organisatie, producten en diensten om klanten nog effectiever te laten werken.

Het is jouw doel om klanten tevreden te houden en te behouden, en samen met het team ben je verantwoordelijk om het verloop te verlagen en nieuwe klanten snel en efficiënt aan boord te krijgen. Bij ons werk je aan vernieuwende projecten in een inspirerende omgeving, waarbij je de kans krijgt om jouw expertise verder te ontwikkelen. 

Wat krijg je?
  • Marktconform salaris
  • 40-urige werkweek (flexibele werktijden)
  • 24 vakantiedagen
  • Maandelijkse Team lunch
  • Duurzaamheidsregeling (lees meer)
  • Pensioenregeling (lees meer)
  • Ingerichte werkplek (Laptop, 2 extra schermen en een in hoogte verstelbaar bureau)
  • In de pauze staat voor jou de racesimulator en tafeltennistafels en een dartbord klaar.
  • Personeeluitjes
Pak het moment?

Ben jij de Consultant  die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw ambities? Solliciteer dan direct via etienne@2jours.nl of bel 0570-538135.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

enthousiast en sta je stevig in je schoenen. laat het weten!

Sollicitatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GOED OM TE WETEN

2Jours is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van online calculatiesoftware voor bedrijven in de bouwnijverheid. Sinds 2006 zijn wij een betrouwbare en succesvolle partner voor onze opdrachtgevers.

GEGEVENS

2Jours BV
Vrieswijk 3
8103 PB Raalte