SUPPORT

Jouw Koers?

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie in een snelgroeiend bedrijf? Wil jij graag klanten helpen het meeste uit onze software te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als supportmedewerker / instructeur bij ons bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van onze klanten bij de implementatie en het gebruik van onze 2Jours software. Je ondersteunt klanten telefonisch, per e-mail of op locatie en verzorgt trainingen en instructies. Daarnaast ben je bezig met het optimaliseren van onze producten en diensten, zodat klanten nog effectiever kunnen werken.

Wij zijn op zoek naar iemand met MBO werk- en denkniveau en goede verbale en schriftelijke communicatie vaardigheden. Je hebt een passie voor software (SaaS) en beschikt over probleemoplossend vermogen. Je vindt het leuk om klanten tevreden te houden en hebt een zelfstandige en gemotiveerde werkhouding.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris
  • Een 40-urige werkweek met flexibele werktijden
  • 24 vakantiedagen
  • Een inspirerende werkplek
  • Maandelijkse team lunch
  • Duurzaamheidsregeling en pensioenregeling
  • Ingerichte werkplek met laptop, 2 extra schermen en een in hoogte verstelbaar bureau
  • Ontspanningsmogelijkheden zoals racesimulatoren, tafeltennistafels en een dartbord
  • Personeelsuitjes

Bij ons bedrijf zijn we op zoek naar iemand die past binnen ons enthousiaste team. We houden van hard werken en veel lol maken, maar bovenal zijn we gedreven en gaan we altijd tot het uiterste. We kijken niet alleen naar je vaardigheden en ervaring, maar vinden je karakter net zo belangrijk. Wie ben jij en waar word jij blij van? Naast het behalen van mooie resultaten, willen we die vooral samen vieren.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct en kom ons team versterken! Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

programmeer jouw toekomst. kom een potje pionieren!

GOED OM TE WETEN

2Jours is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van online calculatiesoftware voor bedrijven in de bouwnijverheid. Sinds 2006 zijn wij een betrouwbare en succesvolle partner voor onze opdrachtgevers.

GEGEVENS

2Jours BV
Vrieswijk 3
8103 PB Raalte