+31 (0) 570 53 81 35 werkenbij@2jours.nl

KOM MET ONS PIONIEREN EN HAAL MEER UIT JE WERK

Bij 2Jours werken we met een hecht team nauw samen. Geen hokjes cultuur, maar samen de schouders eronder. Dat moet ook wel, want onze ambities zijn groot. Spreekt je dit aan kom dan een kop koffie scoren.

Werken bij 2Jours is onbegrensd pionieren voor creatieve ontwikkelaars. Wij programmeren modulair en flexibel zonder grensrechters. Buiten de lijntjes denken is bij ons namelijk heel gewoon. Met nieuwe toekomstgerichte technieken werken wij aan praktische en vraaggerichte oplossingen. ‘Bedenken wat er nog niet is’ noemen wij dat met onze Sallandse nuchterheid.

Onze klanten rekenen op vernieuwende en efficiënte totaaloplossingen. Daarom zijn onze mensen originele en oplossingsgerichte meedenkers. Met alle ruimte voor innovatieve ideeën. Programmeren op Champions League niveau is topsport. Dat zie je terug in ons unieke splinternieuwe pand. Daar spelen wij graag een potje dart en organiseren we meetups op ons eigen voetbalveld.

TRAP DIE BAL EN SCOOR!

Als team moet je blijven bewegen. Alleen dan kom je verder. Daarom hebben we ons kantoor ingericht als een voetbalveld. Leuk voor in de pauze, maar ook als centraal thema tijdens onze presentaties en meetups.En hou je niet van een potje voetbal dan dagen we je graag uit voor een potje tafeltennis. Het moet tenslotte wel leuk blijven.

GOED OM TE WETEN

2Jours is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van online calculatiesoftware voor bedrijven in de bouwnijverheid. Sinds 2006 zijn wij een betrouwbare en succesvolle partner voor onze opdrachtgevers.

GEGEVENS

2Jours BV
Vrieswijk 3
8103 PB Raalte