Selecteer een pagina

Calculator

Jouw Koers?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bouwkundig Calculator (fulltime). Op alle fronten zijn we aan het vernieuwen! In verband met uitbreiding van activiteiten en lopende projecten zoeken we nu “per direct” een extra Bouwkundig Calculator.

Ben jij die nuchtere, hardwerkende calculator die past binnen een kleine organisatie met korte lijnen en een no-nonsense cultuur? Solliciteer dan bij ons!

Wat ga je doen?

Als Bouwkundig Calculator ga je het volgende bij ons doen:

 • Het maken van bouwkundige begrotingen/calculaties
 • Het maken van bouwkundige deelbegrotingen/deelcalculaties
 • Het maken van ramingen (investeringsoverzichten)
 • Het verzorgen van de aanvragen voor materialen/onderaannemers
 • Het objectief beoordelen (screenen) van calculaties (o.a. voor bouwteams)
verantwoordelijk voor?

Je bent verantwoordelijk voor de begroting van verschillende bouwprojecten. Dit loopt uiteen van particuliere woningbouwprojecten tot utiliteitsprojecten. Begrotingen worden gemaakt met de calculatiesoftware van 2Jours, die in eigen huis ontwikkeld is. Uiteraard mag je ook meedenken en helpen met de doorontwikkeling van onze online calculatiesoftware welke inmiddels al bij zo’n 1200 bouwprofessionals wordt gebruikt. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie.

  Pak het moment?

  Ben jij de Bouwkundig Calculator die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw ambities? Solliciteer dan direct via etienne@2jours.nl of bel 0570-538135. 

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  programmeer jouw toekomst. kom een potje pionieren!

  GOED OM TE WETEN

  2Jours is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van online calculatiesoftware voor bedrijven in de bouwnijverheid. Sinds 2006 zijn wij een betrouwbare en succesvolle partner voor onze opdrachtgevers.

  GEGEVENS

  2Jours BV
  Vrieswijk 3
  8103 PB Raalte