+31 (0) 570 53 81 35 werkenbij@2jours.nl

onze klantenservice: inhoudelijk op de hoogte

 

2Jours is hét online calculatiesoftwarepakket voor de bouw. Ontwikkeld door mensen met jarenlange calculatie-ervaring en veel kennis van de bouw en software-ontwikkeling. Onze klanten variëren van zzp-ers tot de grotere bouwbedrijven. Klantgerichtheid is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Bied jij tijdens het 1e klantcontact graag direct inhoudelijke ondersteuning? Lees dan snel verder!

wat ga je doen?

Je bemant samen met directe collega’s Mirjam en Danny de klantenservice. Zodra de telefoon gaat, ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Je luistert naar de vraag, kijkt eventueel via Teamviewer met de klant mee en probeert samen tot een goede oplossing te komen. Lukt dat niet meteen dan is dat geen ramp. Er is altijd een collega beschikbaar om je inhoudelijk te ondersteunen. Wij streven er namelijk naar de klant zo snel mogelijk weer op weg te helpen, zodat zij verder kunnen met hun eigenlijke werk. Naast het beantwoorden van klantvragen, maak je ook nieuwe pakketten aan, zodat klanten direct met hun net aangeschafte calculatiesoftwarepakket aan de slag kunnen.

Uiteraard leiden wij je hiervoor op, zodat je de benodigde ins en outs van de calculatiesoftware leert kennen en onze klanten goed kunt ondersteunen.

wat krijg je ervoor terug?

Een werkomgeving waar we met z’n allen de schouders eronder zetten, waar geen hiërarchie heerst en volop ruimte is voor eigen initiatief en goede ideeën. We werken vanuit een nieuw pand in Raalte dat is voorzien van alle gemakken. De ligging is ook ideaal; direct aan de N35 Zwolle-Nijverdal. Je ontvangt een mooi salaris en een goede pensioenregeling; wij betalen namelijk de volledige inleg. Uiteraard is er genoeg ruimte voor gezelligheid en plezier. In de pauzes wordt er fanatiek getafeltennist of lopen we een rondje en enkele keren per jaar doen we samen iets leuks onder het genot van een hapje en drankje.

jouw kracht

Je staat aan het begin van je carrière met een mbo-/hbo-achtergrond en bent 32-40 uur per week beschikbaar. Je hebt een klantgerichte instelling en communiceert makkelijk. Ben je ook nog leergierig, dan is dat een goede basis voor jouw verdere verdieping in ons calculatiesoftwarepakket en doorgroei in onze organisatie.

kom kennismaken!

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Kom dan persoonlijk kennismaken. Stuur een appje naar Hester op 06-10699707 om direct een kennismakingsgesprek te plannen. Of mail je cv naar werkenbij@2jours.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

GOED OM TE WETEN

2Jours is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van online calculatiesoftware voor bedrijven in de bouwnijverheid. Sinds 2006 zijn wij een betrouwbare en succesvolle partner voor onze opdrachtgevers.

GEGEVENS

2Jours BV
Vrieswijk 3
8103 PB Raalte